Wednesday, October 12, 2011

Musetesta.

Tagad par pavadito nedelu Musetesta.
No mazas istabas parvacos uz lielaku,jo mana istabas biedrene Linda..Vina pa nakti murgoja..Nu tas skanas bija vienkarsi biedejosas..Nu ja..Tapec es parvacos uz otro stavu..Kur dzivoja visi latviesi-es,Justine un Renars.
Hmm.Isti vairs neatceros,kas notika.
Aizgajam uz vietejo baru,kur visi rumani uz mums skatijas ar greizu aci..Bet beigas jau bija labi,jo ieradas ari jaunaki cilveki,ne tikai vecie rumanu stradnieki.
Viens puisis ari runaja angliski..Un ari franciski.
Dzeram daudz alus,jo tas seit ir lets..Un ari labs.
Pagarsojam ari tsuiku..Kaut kas lidzigs snabim,tik pagatavots no plumem.Nu..Man gan isti negaja pie sirds,jo nebija ko uzdzert.
Okay.Ta tad..Bijam uz baru.Piedavaja aizvest uz majam,kas bija dazu metru ataluma..Sapratam ta-jo labaka masina,jo doma,ka vairak meitenes var dabut.Kaut kas lidzigs ir ari Latvija,bet ne tik loti izteikti,manuprat.Atteicamies,protams..
Katra zina nedela Musetesta pagaja atri.Paspeju satikt ari meiteni no the Baltic kingdom(ta to deveja dazi brivpratigie no citiem projektiem Rumanija)..Meitene bija no Lietuvas..Patikami satik kaiminus.
Ta tad,pienaca pedeja diena Musetesta.Uzspelejam policistus un banditus(ko parasti spelejam pagalma)..Nebija interesanti,jo,lai gan es biju policiste,mani "spidzinaja" banditi,lai es no viniem neiegutu paroli(sapratisiet tad,ja zinasiet so speli).

Nu ja..Tad ari pienaca laiks uzzinat,ar ko kopa dzivosim un kur dzivosim.Uzzinaju,ka man bus jadzivo ar vienu vacu meiteni..No sakuma nebiju ipasi laimiga,jo biju iecerejusi dzivot ar vai nu meiteni no Zviedrijas vai Francijas,bet tagad gan esmu apmierinata ar rezultatu.
Ta nu es tagad dzivoju Segarcea,kas ir 35km attaluma no Kraijovas un 40km attaluma no Justines.Nu,ko lai saka,ciematam nav ne vainas,apm. 3000 iedzivotaju.
Atvainojos par haotismu,isti nevaru vel sakopot domas,bet viss naks ar laiku.